• 063 701-92-62
  • kontakt@rodaekspres.rs
0
Ukupno 3500 DIN
Završi porudžbinu

O nama

Verujemo da rođenje deteta predstavlja jedan od najvažnijih trenutaka u životu roditelja, porodice i prijatelja. Zbog toga smo osnovali Roda ekspres - specijalizovanu firmu koja se bavi dostavom poklona i čestitki prilikom rođenja deteta pravo u porodilište ili na kućnu adresu porodilje.

Naš cilj je da omogućimo što lakšu i jednostavniju kupovinu poklona i čestitki, uz besplatnu dostavu na bilo koju adresu u Srbiji. Naš asortiman obuhvata personalizovane čestitke, plišane, personalizivane poklone i druge izuzetno kvalitetne proizvode koji su pažljivo odabrani kako bi se zadovoljile potrebe novorođenčadi i porodica.

Naš tim čine stručni i ljubazni saradnici koji su uvek spremni da Vam pomognu prilikom odabira savršenog poklona ili čestitke. Uz našu pomoć, možete stvoriti nezaboravne uspomene koje će trajati čitav život.

Verujemo u brigu i pažnju koju svaki novi život zaslužuje i stoga smo posvećeni pružanju najbolje usluge našim klijentima. Vaša sreća i zadovoljstvo su nam prioritet, i zato se trudimo da svaku porudžbinu isporučimo brzo, pouzdano i sa puno pažnje.

Hvala Vam što ste deo naše Roda ekspres zajednice. Veselimo se što možemo biti deo Vašeg nezaboravnog iskustva i pružiti Vam najbolju moguću uslugu.