• 063 701-92-62
  • kontakt@rodaekspres.rs
0
Ukupno 3500 DIN
Završi porudžbinu
Unesi poruku:
Unesi potpis:

Tražiš inspiraciju? Pogledaj naše predloge:

Računajte da je malo dana koji će se po količini radosti moći uporediti sa ovim. Vaš život je danas dobio smisao kroz malog anđela koji je proširio vašu porodicu. Srećno rođenje bebe.
Želim da ti život bude kao san, da budeš srećna svaki dan, da te tuge nikad ne dotaknu, da te brige na putu nikad ne spotaknu, da ti put do zvezda bude čist, da samo najbolje bude tvoj cilj. Budi dobra i uvek tako mila, kao što ni jedna beba do sada nije bila.
Savršeno. Prelepo. Usta, uši, bučmaste nožice. Stisnute ruke prete svetu. Vaše. Nov život nastao kao plod vaše ljubavi. Čestitamo!
Od danas više niste sami, a svet je bogatiji za još jednu dragu dušicu. Najlepše želje vama i vašoj bebi.
Imati dete znači kako ni u jednom delu tog puta jednostavno ne možeš zamisliti da ga je moguće voleti više nego što ga već voliš jer se sav topiš od ljubavi. Voliš koliko uopšte ljudsko biće može voleti, a onda zapravo shvatiš da voliš ga još i više.
Najlepša vest koju sam mogla čuti. Mnogo sam srećan zbog vas. Dobro se pripremite na neprospavane noći ali i na mnogo prelepih trenutaka koje niko drugi sem deteta ne može pružiti.
Dobrodošlo na svet, biće malo, čisto i meko, a na pogled drago i srećno, život s ovakvim roditeljima prava je bajka, zato mirno rasti i uživaj u svim trenucima što ti ih život pruža.
Srećna sam što će onaj dosadni čošak u vašoj sobi uskoro videti puno boja i veselja. Želimo veliku dobrodošlicu vašem novom članu porodice.
Šta napisati roditeljima kada se rodi jedna devojčica. Čestitke za rođenje bebe devojčice su prepune nežnosti, jer sve devojčice su mamine i tatine princezice kojima treba da ugađate i vaspitate u prave male dame.
Od danas više niste sami, ništa nije kao pre, od danas jedna mala zvezda s ljubavlju vas greje.
Čestitamo rođenje ćerkice. Dete ne znači ni puno ni malo. Ono znači SVE!
Čestitamo na tom blagu koje od danas imate čast držati u naručju i volite više nego istog sebe. Danas ćete shvatiti da postoji još jača ljubav i sreća od one koju ste do sada imali. Želimo vam srećno rođenje ćerkice!
Beba je najlepši poklon od Boga. Neka tvoja mala devojčica ojača i bude srećna sa vama.
Dobrodošla na svet, divna mala devojčice. Neka Bog blagoslovi tebe i tvoje roditelje i neka vam život ispuni samo radosnim trenucima.
Iskrene čestitke i najlepše želje povodom rođenja najlepše bebe! Želimo joj da bude pametna na mamu i leepa na tatu! Greška, lepa na mamu, a pametna na tatu. Ma, neka bude pametnija i lepša i od mame i od tate.
Prema staroj priči, beba je pre rođenja upitala Boga: ”Kažu da me sutra šalješ na Zemlju. Ali kako ću se ja onde snaći ovako bespomoćna?” On je rekao: „Odabrao sam anđele za tebe. Oni će te čekati i brinuti o tebi.” Vas dvoje ste dva anđela i pridružio vam se mali anđeo.
Čestitamo na rođenju ćerke. Želim mami više sna i tati strpljenje. Tako da se u vašoj kući čuje dečiji smeh koji će vam ugrejati srce. Pustite da se u vezi sa bebom odvija na najbolji način.
Želimo ti, lepotice, tatina princezo, mama dušo, da u životu osetiš samo radost i da svojim roditeljima uvek budeš ponos.
Maleni anđeo je poslat kako bi ispunio vaš život i kuću samo lepim trenucima blagoslovenim njegovim postojanjem. Neka je srećno rođenje sina.
Dolaskom vašeg novog anđela u vaš život dolazi ogroman blagoslov i ljubav. Čestitamo rođenje sina.
Računajte da je malo dana koji će se po količini radosti moći uporediti s ovim. Vaš život je danas dobio smisao kroz malog anđela koji je proširio vašu porodicu. Srećno rođenje sina.
Čestitamo! Čuli smo da je dečak zdrav i veseo, želimo vam da tako ostane još sto godina! Verujemo da će biti lep i pametan kao i njegovi roditelji.
Dobrodošao mali dečače! Tvoja tetka je danas najsrećnija osoba na svetu, jer si ti ušao u naš život!
Mili moji, veoma mi je drago što se u vašem životu doselio jedan mali anđeo sa plavim okicama, veoma mi je drago što ste dobili sina. Neka vaš sin bude vaša sanga i vaš ponos u svakom trenutku i neka vas uvek i svuda prati sreća. Želim vam da uživate u radosnim i srećnim danima, želim vam da budete najsrećniji roditelji na svetu. Čestitam vam rođenje sina.
Dragi moji, ovog predivnog dana vaši životi bogatiji su za još jednu malenu dušicu koja blista od čistote i dobrote. Kad vas vaš mali sinčić zagrli i kada vas nežno poljubi shvatićete da je zaista lepo biti roditelj i da je to iskustvo jedno od najlepših u životu. Neka vaš mali sinčić uvek bude srećan kraj vas i neka uživa u vašoj ljubavi, želim vam da postanete primerni i dobri roditelji. Iskreno vam čestitam rođenje sina!
Nikada nemojte da očajavate, od ovog dana niste više sami na ovome svetu, vaš sin je kraj vas i on će vam pomoći da prevaziđete svaku neželjenu situaciju. Neka vaš sin bude drugo ime za vašu sreću i vaše blagostanje, želim da ga uvek volite i da uvek budete ponosni na njega. Dovoljno je samo malo ljubavi i sve će biti savršeno.